Terug naar Home

terug naar overzicht

DNatuur De nieuwe site!

21 November 2012

Deel dit bericht via:

Met heel veel plezier leg ik de laatste hand aan de nieuwe website van Duijvenboden Natuur. Eentje die aan al mijn standaards en ideeën voldoet, zoals een duidelijke scheiding tussen advies en onderzoek enerzijds en fotografie anderzijds.

Al heel lang wilde ik een aantal zaken veranderen aan mijn oude website. Door de mannen van Elastik. Concepts kon ik veel van mijn – en ook hun- ideeën uitvoeren en zo een veel mooiere etalage bouwen van mijn werk. Er zijn naast veranderingen in gebruiksgemak ook een aantal heel praktische toevoegingen:

  • op de site zullen belangrijke rapporten te downloaden zijn. Op die manier kunnen geinteresseerden veel gemakkelijker aan informatie komen
  • mijn blog is geintegreerd in de site. Op die manier komt er niet steeds reclame langs en kan ik veel mooier aanvullende info weergeven.
  • de foto’s zijn veel mooier gepresenteerd en je kunt bestellingen meteen aanklikken! Vervolgens gaat er een mail naar mij en hebben we contact over je wensen, want ik wil geen webshop maar maatwerk leveren

Er is vast nog meer, kijk eens rond en laat me weten wat je er van vindt.