Terug naar Home

terug naar overzicht

DNatuur Specials: exclusieve kerstkaarten

18 November 2013

Deel dit bericht via:

Nadat ze vorig jaar de deur uit vlogen heb ik besloten een vervolg te geven aan het uitbrengen van een eigen setje Kerstkaarten. Allemaal in en rond Katwijk gemaakt, sommige heel herkenbaar, andere met een ‘twist’. Maar allemaal mijn stijl, waardoor iedereen nu de gelegenheid heeft originele kaarten te versturen!

Naast de vierkante set van 8 kaarten met envelop heb ik dit jaar ook een set panoramakaarten gemaakt. Deze zijn niet als set te krijgen. Iets bijzonders, dus.

Bestellen kan door even hieronder op ‘contact’ te drukken en uw bestelling aan mij door te geven. Bij bestellingen binnen de gemeente Katwijk reken ik geen bezorgkosten.

 meer informatiebekijk alle documenten